Home > Biologische thee horeca
  • Biologisch en suikervrij
  • Aandacht voor bedrijven
  • Gratis levering vanaf € 75

Biologische thee voor de horeca

Essentials Tea is dé specialist als u biologische losse thee voor de horeca wilt bestellen vanuit Nederland of België. Wij bieden een ruim assortiment aan speciale theesoorten van eigen import aan. Als theeleveranciers vinden wij het van belang dat biologische losse thee gezond en dus suikervrij en van de beste kwaliteit is, vooral in de horeca. In de horeca is smaak uiteraard erg belangrijk. Wij verkopen daarom uiteenlopende theesoorten, gemaakt van pure ingrediënten als theebladeren, kruiden, specerijen en fruit. Naast alleen biologische losse thee, kunt u bij ons een totaalconcept voor in de horeca bestellen. De presentatie en visuele beleving van thee is bij ons namelijk net zo belangrijk als de heerlijke theesmaken. Wij hebben verschillende ideeën om de beleving van het theedrinken te verhogen, waar we u graag in adviseren.

Biologische Thee

Heeft u interesse in ons als leverancier?

Neem contact op
Biologische Just Relax Thee

Biologische losse thee bestellen voor in de horeca

Onze biologische theesoorten en blends zijn al hoogstaande producten op zich, door al het voorbereidend onderzoek dat wij doen om échte kwaliteitsthee in te kopen. We willen ook graag met u en uw medewerkers in gesprek om na te denken over de presentatiemogelijkheden. Hiervoor kunt u alvast inspiratie opdoen bij onze accessoires. Een wijnglas voor thee zorgt bijvoorbeeld voor een extra luxe ervaring tijdens het theedrinken. Naast de bijzondere uitstraling draagt dit glas ook bij aan een intensere geur- en smaakbeleving. Het wijnglas geeft ook een extra beleving aan bijvoorbeeld een tea- en foodpairing of een high tea. Ook onze (gepersonaliseerde) tea board-tafelpresentaties die u bij ons voor de horeca kunt bestellen, dragen bij aan een bijzondere beleving van thee. Hiermee biedt u uw gasten een prachtige tafelpresentatie waarbij zij zelf hun smaak kiezen.

Maak een afspraak voor een proeverij of workshop

Naast dat u bij ons biologische losse thee kunt bestellen voor de horeca, ondersteunen we u ook graag met extra informatie over onze theesoorten. Zo bieden wij de mogelijkheden voor workshops op locatie, waarbij we u en uw personeel meer bijbrengen over het product thee en hoe dit goed te presenteren. Bovendien is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een theeproeverij voor de horeca, voordat u thee gaat bestellen bij dé groothandel in losse thee. We bepalen samen met u welke theesmaken het beste bij uw bedrijf passen. Vul ons contactformulier in als u vragen hebt of stuur een e-mail naar info@essentialstea.com om een afspraak in te plannen voor uw bedrijf in Nederland of België.