Home > Biologische theeleverancier
  • Biologisch en suikervrij
  • Aandacht voor bedrijven
  • Gratis levering vanaf € 75

Biologische theeleverancier

Essentials Tea is dé biologische theeleverancier voor bedrijven in Nederland en België! Wij verkopen verschillende soorten hoogwaardige losse biologische thee voor een eerlijke prijs. Wij zijn als biologische theeleverancier biologisch gecertificeerd door Skal, wat betekent dat alle thee die u bij ons koopt 100% biologisch is. Ook is onze thee vrij van suiker en aroma’s. Als u onze thee drinkt, drinkt u alleen maar de pure smaak van onze hoogwaardige ingrediënten.

Biologische Thee

Heeft u interesse in ons als leverancier?

Neem contact op
Biologische Just Relax Thee

Thee bestellen bij dé biologische theeleverancier

Essentials Tea is een theeleverancier welke met name thee levert aan bedrijven en horeca. Bij onze groothandel in losse thee koopt u voor uw winkel, kantoor of horecagelegenheid thee in van hoge kwaliteit. Als biologische theeleverancier doen wij ons best om u zo goed mogelijk te laten genieten van alle verschillende smaken en sferen van thee. Daarom hebben wij tevens verschillende theeblends samengesteld, waarbij verschillende pure smaken bij elkaar komen. We zijn een suikervrijetheeleverancier en verwerken geen aroma’s in onze theesoorten, alleen natuurlijke ingrediënten. Onze medewerkers komen ook graag bij u langs zodat u onze thee kunt proeven voordat u beslist om met ons te gaan samenwerken. Als theeleverancier vinden we het belangrijk dat theedrinken gezien wordt als een beleving, niet alleen qua smaak, maar ook qua presentatie. Zo adviseren we u graag over de verschillende presentatiemogelijkheden in ons assortiment. Zo koopt u bij ons verschillende glazen, een maatlepel en theezeven en -filters.

Maak een afspraak bij de theeleverancier

Kiest u ervoor om thee te bestellen bij dé biologische theeleverancier van Nederland en België? Wij helpen met passie en plezier bij het kiezen van de theesmaken die het meest geschikt zijn voor u of uw bedrijf. Bekijk ons assortiment aan biologische thee online. Wilt u meer weten over onze presentatiemogelijkheden of heeft u zelf een ander idee aangaande thee? Wij kennen de markt als geen ander en denken als theeleverancier graag met u mee. Maak een afspraak door een e-mail te sturen naar info@essentialstea.com of vul ons contactformulier in.