Home > Kwaliteitsthee
  • Biologisch en suikervrij
  • Aandacht voor bedrijven
  • Gratis levering vanaf € 75

De beste biologische kwaliteitsthee

Uw horecagelegenheid, kantoor of winkel verdient alleen de beste kwaliteitsthee. U bestelt gecertificeerd biologische en suikervrije losse thee van de beste kwaliteit bij Essentials Tea. Onze thee is puur van smaak, vrij van kunstmatige ingrediënten of suiker en bestaat alleen uit theebladeren, kruiden, specerijen en fruit zonder onnodige toevoegingen als aroma’s. In ons assortiment ziet u een grote variatie aan verschillende soorten thee en theeblends. Een van deze blends is bijvoorbeeld de biologische blend Green Lemon. In deze blend is groene thee de basis, verrijkt met verveine en citroengras, maar vrij van citroenaroma. Heeft u interesse in een eigen smaak? Dan kunnen wij ook iets voor u op maat samenstellen.

Biologische Thee

Heeft u interesse in ons als leverancier?

Neem contact op
Biologische Just Relax Thee

Échte kwaliteitsthee voor bedrijven in Nederland én België

We bieden veel service voor horeca en bedrijven. Het is voor zakelijke klanten bijvoorbeeld mogelijk om een proeverij bij u op locatie te plannen, waar onze experts samen met u gaan kijken welke speciale theesoorten het best passen bij uw horecagelegenheid of bedrijf. Ook adviseren we u met plezier over de presentatie en visuele beleving. Wij vinden de algehele beleving van theedrinken namelijk belangrijk, niet alleen de smaak. Bovendien zijn wij niet alleen voor horeca, ook andere bedrijven als: diverse winkels, beautysalons, kapperszaken, sauna’s kunnen bij ons terecht om kwaliteitsthee te bestellen. Voor iedereen is er een passende oplossing om losse thee mooi in te zetten.

Neem contact op voor een afspraak

Via onze theewebshop kunt u als klant gemakkelijk onze losse kwaliteitsthee bestellen. Al deze verschillende soorten thee zijn nauwkeurig door ons getest en wij hebben de beste theeën geselecteerd voor u en uw gasten. Wij hebben tevens prachtige met de hand samengestelde theeblends die in huis worden gemaakt.  We denken graag mee over een samenwerking tussen Essentials Tea en uw bedrijf in Nederland of België. Bent u geïnteresseerd? Maak dan een afspraak. Zakelijke klanten kunnen contact opnemen via info@essentialstea.com.