Home > Biologische thee horeca
  • Biologisch en suikervrij
  • Aandacht voor bedrijven
  • Gratis levering vanaf € 75

Groothandel in losse thee

Koop uw biologische losse thee bij dé online groothandel in kwaliteitsthee, Essentials Tea. Het bestellen van thee bij onze biologische losse thee groothandel kan voor bedrijven in zowel Nederland en België en heeft verschillende voordelen. Zo bieden wij niet alleen biologische losse thee aan, maar ook de mogelijkheid tot het laten creëren van een geheel eigen smaak. Tevens bieden wij een complete range aan accessoires aan zoals theezeefjes, theefilters en wijnglazen om thee in te serveren. Wij adviseren u graag over onze verschillende accessoires, zodat u de producten uitkiest die het best bij uw bedrijf passen.

Biologische Thee

Heeft u interesse in ons als leverancier?

Neem contact op
Biologische Just Relax Thee

Biologische losse thee bestelt u bij de groothandel

Bij het bestellen van biologische losse thee kunt u rekenen op hulp van onze experts. Zij staan voor u klaar bij het uitzoeken van onze speciale theesoorten. Het is zelfs mogelijk een proeverij aan te vragen voor u en het personeel van uw horecagelegenheid. In overleg met de medewerkers van onze groothandel in biologische losse thee, kiest u tijdens een persoonlijke proeverij de theesmaken die u wilt serveren. De ervaring van biologische thee in de horeca ligt echter niet alleen bij de smaak, ook de presentatie en visuele beleving spelen een rol. Tijdens onze presentatie bespreken wij het product thee, maar we geven ook advies over de verschillende presentatiemogelijkheden die onze groothandel in het assortiment heeft. Wij hopen dat u zo onze passie voor thee kunt overbrengen aan uw eigen klanten.

Neem contact op om te bestellen

Wanneer u bestelt bij een groothandel in biologische losse thee, is het handig vooraf te overleggen welke smaken het beste bij uw bedrijf passen. Zo weet u zeker dat de bestelling voor uw bedrijf in Nederland of België volledig en zo voordelig mogelijk is. De verzendkosten zijn in veel gevallen gratis. Neem dus contact op via info@essentialstea.com voor meer informatie of plan een afspraak in voor een workshop of proeverij.