Home > Speciale theesoorten
  • Biologisch en suikervrij
  • Aandacht voor bedrijven
  • Gratis levering vanaf € 75

Speciale theesoorten

In het assortiment van Essentials Tea vindt u veel speciale theesoorten. In onze webshop kunt u vanuit Nederland of België biologische speciale thee kopen voor een eerlijke prijs. Wij vinden het belangrijk om losse thee te drinken van goede kwaliteit. Daarom besloten we zelf naar leveranciers op zoek te gaan om deze thee vervolgens te importeren en te verkopen, zodat we onszelf en onze klanten de garantie kunnen geven dat de thee die u bij ons kunt kopen écht biologisch en van de hoogste kwaliteit is. Onze thee-experts zijn niet alleen zelf op zoek gegaan naar thee in landen als China, Indonesië en Zuid-Afrika, maar ook bij producenten van kruiden en specerijen dichter in de buurt, zoals in Italië, Spanje en Polen. Zo weten wij exact waar onze producten vandaan komen, hoe ze worden geproduceerd en of er met respect voor natuur, mens en dier wordt gewerkt. Al onze theeën zijn dan ook zogenoemd single estate. Dit houdt in dat ze afkomstig zijn van één plantage, in plaats van vermengd om prijzen te drukken.

Biologische Thee

Heeft u interesse in ons als leverancier?

Neem contact op
Biologische Just Relax Thee

Speciale theesoorten bestellen

Door ons Skal certificaat mogen wij onszelf biologischetheeleverancier noemen. Al onze theesoorten zijn biologisch en bestaan uit alleen natuurlijke ingrediënten, zoals échte theebladeren, fruit en kruiden. Aan onze speciale theesoorten voegen we geen aroma’s toe, waardoor wij een suikervrijetheeleveracier zijn. In ons brede assortiment vindt u losse thee in diverse smaken, maar ook blends waarbij wij meerdere theesoorten combineerden tot een nieuw tongstrelend geheel. Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen theeblend te laten ontwikkelen. Wij hebben al voor tientallen zaken verschillende recepten ontwikkeld. Wij hebben dus de kennis om u hier goed mee op weg te kunnen helpen.

Vul ons contactformulier in voor een afspraak

Wilt u onze speciale thee kopen voor uw bedrijf in Nederland of België? Neem dan contact op via info@essentialstea.com of vul ons contactformulier in. Wij denken graag met u mee om uw bedrijf nog net iets meer luxe te bieden op het gebied van thee. Ook is het mogelijk om eerst een proeverij met ons te plannen waarbij u onze speciale theesoorten eerst kunt proeven voordat u speciale thee bij ons gaat kopen.