Home > Suikervrijetheeleverancier
  • Biologisch en suikervrij
  • Aandacht voor bedrijven
  • Gratis levering vanaf € 75

Dé suikervrijetheeleverancier

Voor het bestellen van suikervrije thee ga je naar dé suikervrijetheeleverancier van Nederland en België: Essentials Tea in Goirle. De laatste tijd is gebleken dat in sommige theezakjes suiker wordt verwerkt in de vorm van aroma’s, zodat de thee een zoete smaak krijgt. Dit komt niet bij alle soorten theezakjes voor, maar het blijft van belang om de ingrediëntenlijst van je thee na te lezen. Bij onze losse theesoorten en blends is er geen sprake van aroma’s of suikers in de thee. Bij ons kun je alleen maar suikervrije thee bestellen! Als suikervrijetheeleverancier staan wij garant dat onze thee van zichzelf genoeg smaak heeft en niet versterkt hoeft te worden door zogenaamde aroma’s.

Biologische Thee

Heeft u interesse in ons als leverancier?

Neem contact op
Biologische Just Relax Thee

Suikervrije thee bestellen bij de suikervrijetheeleverancier

Alle thee van dé suikervrijetheeleverancier van Nederland en België is Skal gecertificeerd, wat wil zeggen dat wij alleen biologische losse thee verkopen. Naast allerlei losse theesmaken als earl grey en groene thee, vind je in ons assortiment ook verschillende blends zonder suiker en aroma’s. Een voorbeeld van een van deze blends is de biologische blend: Lovely Fruits. In deze blend zitten diverse fruitsoorten als aardbei en bosvruchten, gepaard met hibiscus en zwarte thee. Om deze thee zo bijzonder mogelijk te presenteren, is het mogelijk om bij ons een speciaal wijnglas voor suikervrije thee te bestellen. Dit geeft wat extra luxe aan je kop thee, vooral in de horeca.

Neem nu contact op voor een proeverij

Bij de suikervrijetheeleverancier koop je alleen maar kwaliteitsthee. Wij hebben al onze thee handmatig uitgeprobeerd en geselecteerd, zodat we jou en je medewerkers kunnen voorzien van verse en lekkere losse thee. Je kunt voor je bedrijf vele soorten suikervrije thee bestellen. Bovendien betaal je vanaf een bestelling van € 75,- geen bezorgkosten. Wil je graag eerst onze thee proeven voordat je met ons in zee gaat? Maak dan een afspraak door een e-mail te sturen naar info@essentialstea.com.