Home > Suikervrijetheeleverancier
  • Biologisch en suikervrij
  • Aandacht voor bedrijven
  • Gratis levering vanaf € 75

Dé suikervrije theeleverancier

Voor het bestellen van thee zonder toegevoegde aroma’s en suikers, gaat u naar de suikervrije theeleverancier Essentials Tea. In vele theeproducten worden suikers en aroma’s verwerkt om zo smaakjes te creëren, of zodat de thee een zoete smaak krijgt. Dit komt niet bij alle soorten theezakjes voor, maar het blijft van belang om de ingrediëntenlijst van uw thee te controleren. Aan geen enkele van onze biologische losse theeën, blends en kruiden worden aroma’s en suikers toegevoegd. Als u wilt bestellen bij deze suikervrije theeleverancier staan wij garant dat de thee zo goed van kwaliteit is dat deze van zichzelf de beste smaak heeft en niet versterkt hoeft te worden door zogenaamde aroma’s of andere niet natuurlijke toevoegingen.

Biologische Thee

Heeft u interesse in ons als leverancier?

Neem contact op
Biologische Just Relax Thee

Suikervrije thee bestellen bij de suikervrije theeleverancier

Alle thee van Essentials Tea is biologisch gecertificeerd door Skal. In ons geval betekent dit dat wij alleen producten van biologische losse thee verkopen. Naast allerlei losse theesmaken als zwarte thee en groene thee, vindt u in ons assortiment vooral verschillende blends zonder suiker en aroma’s. Een voorbeeld van een van deze blends is de biologische blend Lovely Fruits. In alle fruitthee zit normaal gesproken aroma en suiker. Deze blend bestaat echter enkel uit diverse gevriesdroogde fruitsoorten als aardbei en bosvruchten, gepaard met hibiscus en zwarte thee. Dit geeft een lichtzoete fruitsmaak. Om deze thee zo bijzonder mogelijk te presenteren, is het mogelijk om bij ons een speciaal hittebestendig wijnglas te bestellen. Dit geeft wat extra luxe aan de presentatie van uw thee, vooral in de horeca.

Neem nu contact op voor een proeverij

Bij de biologische theeleverancier koopt u alleen maar kwaliteitsthee. Wij stellen al onze theeblends handmatig samen, zodat we u en uw gasten en medewerkers kunnen voorzien van verse en lekkere losse thee. Nu kunt u voor uw bedrijf vele soorten gezonde suikervrije thee bestellen bij ons, uw leverancier. Wilt u graag eerst onze thee proeven? Maak dan een afspraak via ons aanvraagformulier of stuur een e-mail naar info@essentialstea.com.